Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un bloc din Bucecea. 32 de persoane au fost evacuate iar unele dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului s-au deplasat șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu patru autospeciale cu apa și spumă, două ambulanțe SMURD și doua echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Înainte de sosirea forțelor de intervenție, un pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care locuiește în Bucecea, a fost trimis la fața locului și a constatat că incendiul se manifesta într-o garsonieră situată la etajul 2 al clădirii, cu flacără și fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3. Împreună cu pompierii voluntari, acesta a început evacuarea locatarilor. În total, au fost evacuate 32 de persoane, 22 copii și 10 adulți. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, urmând ca medicii să hotărască dacă se impune transportul vreunuia  la spital. Incendiul este lichidat. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Articolul precedentJandarmul botoșănean Benoni-Ioan Vaidner a primit Emblema de Onoare a M.A.I.
Articolul următorFestival inedit pe Pietonalul Unirii