Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități marcată la Botoșani

0
30

În fiecare an, pe 3 decembrie, la nivel mondial, se celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Această sărbătoare este plină de semnificație, prilej de reafirmare a valorilor și drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilități, zi care reunește sub același scop instituții, persoane cu dizabilități și organizații din domeniul dizabilității.

Cu acest prilej, Structura Teritorială Botoşani a Colegiului Național al Asistenților Sociali, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Asociația Nevăzătorilor din România – filiala Botoșani, Asociația Națională a Surzilor din România – filiala Botoșani, Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani, Asociația „Ne trebuie speranță”, Spitalul Județean „Mavromati” – secția Psihiatrie, Școala Profesională Specială „Sfântul Stelian” și Centrul Europe Direct Botoșani organizează ateliere de creație și momente artistice. Manifestarea va avea loc astăzi, începând cu ora 15.00, la Mall ”Uvertura”. Invitat special este Clubul Toastmasters Botoșani.

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este  autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.