Primăria Botoșani caută firmă pentru reabilitarea unui pod

0
35

Municipalitatea botoşăneană trebuie să găsească de urgenţă o firmă care să repare podul aflat la intersecţia străzilor Săvenilor – Plopilor. Acest pod a fost afectat de precipitaţiile abundente din această vară. Pentru refacerea podului primăria a primit un milion de lei de la Guvernul României, pe situaţii de urgenţă.

„Pentru acest pod a fost făcută o expertiză. Fiind o situaţie de urgenţă, am căutat repede un constructor care să facă lucrările. A venit un constructor de la Iaşi, însă i s-a părut că e o lucrare pe care nu o poate face şi că suma alocată este prea mică. Acum suntem în discuţii cu un alt constructor”, a declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului. Edilul a adăugat că este puţin probabil ca lucrarea să fie încheiată până la finele anului.

Pe lângă podul de la intersecţia străzilor Săvenilor – Plopilor, precipitaţiile au afectat şi multe străzi nemodernizate. Municipalitatea a solicitat de la guvern 2,743 de milioane de lei pentru a interveni în zonele afectate de precipitaţiile abundente, însă a primit doar un milion de lei. Celelalte lucrări, în special cele de pe străzile nemodernizate au fost făcute cu fonduri de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.