Prezența de spirit a unui bătrân de 91 de ani care a suferit arsuri în urma unei explozii, urmată de incendiu

0
21

Un bătrân de 91 de ani a suferit arsuri, iar o bucătărie de vară a fost distrusă aproape în totalitate în urma unei explozii, urmată de incendiu. S-a întâmplat astăzi, la prânz, în localitatea Roșiori, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze în camera respectivă. 
Deflagrația s-a produs în momentul în care bărbatul a vrut să folosească aragazul din bucătăria de vară și a aprins un chibrit. Flăcările au cuprins, aproape instantaneu, mai multe bunuri din interior, dar și tavanul încăperii.
Cu toate că bătrânul a suferit arsuri la picioare și la față, a avut puterea să scoată din interior o butelie care ardea.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au constatat că ardea întreaga construcție și că există pericolul de explozie, în interior fiind încă o butelie. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Bătrânul a fost preluat de o ambulanță aparținând SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.