Noul centru ” Steaua Speranței” deschis la Dorohoi

0
44

Fundaţia Star of Hope România, în parteneriat cu Primăria Dorohoi și Asociaţia de Părinţi ,,Mereu Împreună 2008”, va deschide în Dorohoi noul sediu al Centrului “Steaua Speranței”. Centrul se află pe strada 1 Decembrie, în fosta clădire a Armatei şi va fi deschis pe 2 noiembrie, ora 11.00.

La eveniment vor participa Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Lennart Eriksson, preşedintele Organizației Star of Hope Internațional (Suedia), Claynton Voievodas, preşedinte Star of Hope Brazilia, Aurora Vatamaniuc, preşedinte Star of Hope România, alți reprezentanți ai autorităților, instituțiilor și ONG-urilor locale, parteneri, colaboratori, membri ai comunității.

Fundaţia Star of Hope România şi-a început activitatea în Dorohoi în urmă cu 15 ani, din dorinţa de a se afla în slujba copiilor cu sindrom Down din municipiu  și împrejurimi. Din anul 2006,  Centrul “Steaua Speranţei” a funcţionat în sediul Grădiniţei “Ştefan cel Mare şi Sfânt” Dorohoi, spațiu pus la dispoziție de către Primăria Dorohoi.

Acest spaţiu a devenit neîncăpător în raport cu numărul copiilor cu dizabilităţi sprijiniţi de fundaţie. Anul trecut, municipalitatea dorohoiană a pus la dispoziţia fundaţiei, gratuit pe o perioadă de 15 ani, o clădire care să găzduiască activitățile de terapie și consiliere pentru copiii cu dizabilități și părinții lor.

“Deschiderea oficială a noului Centru de Terapie Recuperatorie <Steaua Speranței> reprezintă o mare bucurie pentru noi și ne dorim, cu această ocazie, să prezentăm copiii și tinerii cu dizabilități care, prin curaj, ambiție și tenacitate, au depășit limitele impuse de dizabilitate devenind modele pentru comunitate”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.