Mii de timbre de acciză, cu destinația Rusia, găsite asupra unui cetățean moldovean

0
38

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au depistat asupra unui bărbat, cu cetăţenie Republica Moldova, mii de timbre de acciză și etichete pentru băuturi alcoolice .

În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetăţean R. Moldova, la volanul unui microbuz cu destinația Rusia.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la bunurile transportate în autoturism, polițiștii au solicitat efectuarea unui control amănunţit. 

În urma controlului, efectuat de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, în bagajele conducătorului auto, au fost descoperite 3011 timbre de acciză băuturi alcoolice cu însemnele Republicii Moldova și 5465 etichete produse alcoolice specifice Republicii Moldova, care au fost ridicate de către autoritatea vamală în vederea confiscării. 

Totodată, pe numele bărbatului se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la final fiind dspuse măsuri legale în consecință.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.