Guvernul a făcut un cadou primarilor. Cei mai mulți bani ajung la primarii PSD

0
32

Guvernul a decis să le facă un cadou de sărbători primarilor și le-a mai dat niște bani. Județului Botoșani i-a fost alocată suma de 8,87 de milioane lei care vor ajunge la 43 de primării.

Prefectul Dan Șlincu susține că restul primăriilor din județul Botoșani, nu au solicitat sume pentru cheltuieli curente și de capital. Majoritatea primăriilor care au primit fonduri sunt conduse de social democrați. Singura comună condusă de un primar liberal care se află în top în ceea ce privește suma primită este Mihai Eminescu. Asta deoarece fostul primar și deputat Verginel Gireadă este din ce în ce mai apropiat de PSD. Interesant este că municipiul Botoșani nu a primit niciun leu. În schimb, municipiul Dorohoi și orașul Săveni au primit câte 450.000 lei.

„În ședința de guvern de ieri, a fost aprobată alocarea unor sume din fondul de rezervă. Județul Botoșani a primit suma de 8,872 milioane lei pentru 43 de unități administrative. Aceste sume au fost solicitate de unitățile administrative din județ. Sunt pentru cheltuieli curente și de capital. Nu au fost solicitări de la celelalte primării. Am discutat cu domnul Țurcanu și mi-a spus că sumele pot fi relocate pentru anul următor”, a spus prefectul Dan Șlincu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.