Golofca vrea să învingă FC SB-ul lui Dică și MM: „E un meci special”

0
38

Cătălin Golofca a marcat în etapa trecută primul său gol din acest sezon și speră să-și revină la forma pe care a avut-o în momentul în care s-a transferat la FC SB.

Transferul la FC SB a fost începutul declinului pentru Golofca. A avut reușite puține și după doar patru luni a revenit la Botoșani. Nu a mai fost jucătorul din urmă cu un an și jumătate dar speră să devină din nou eficient.

„E un meci special, am trecut pe acolo. Îmi reîntâlnesc foștii colegi, mai vorbesc cu ei, sunt niște băieți extraordinari dar îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul acesta. Cred că suntem pregătiți să câștigăm acest joc, avem o echipă bună, venim după un rezultat bun și trebuie să demonstrăm acasă că putem câștiga împotriva Stelei. Este o echipă foarte bună dar o putem învinge. Noi trebuie să fim determinați, agresivi și cu puțin noroc vom intra în istorie. Nu sunt secrete în vestiarul Stelei, sunt jucători cu calitate, cei mai buni au fost aduși acolo dar vor veni motivați pentru că anul trecut am venit și eu cu lotul lor și știu că vor pregăti jocul foarte serios în ciuda faptului că au câștigat toate meciurile aici, Botoșaniul este o echipă bună și redutabilă acasă și vor veni foarte motivați să câștige”, a spus Cătălin Golofca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.