FC Botoșani încearcă să obțină duminică prima victorie în fața formației FC SB. Jucătorii botoșăneni sunt foarte motivați înaintea acestei partide dar spun că ar fi o surpriză să învingă pe FC SB.

O victorie în fața FC SB-ului ar fi foarte importantă pentru moralul jucătorilor de la FC Botoșani care ar păstra șanse de a se lupta pentru play-off.

„Este un meci dificil cu o echipă de top a României, o echipă  cu pretenții de cupe europene care se bate în fiecare an la campionat. Noi încercăm să ne mobilizăm, strângem rândurile și să încercăm să intrăm în istorie cu prima victorie împotriva lor. Nu există să surprinzi adversarul, uitați-vă și la meciurile europene, e vorba de moment, de dăruire și de implicare. Dacă ești pregătit la ora meciului mental și fizic, poți bate pe oricine. Valorile sunt foarte apropiate în campionat și asta este un avantaj pentru noi. Ținând cont de valoarea lotului, de banii care se investesc la FCSB și care îi luăm noi ar fi o surpriză să-i batem, dar noi vrem să demonstrăm că putem face o echipă bună, competitivă care își propune țeluri înalte. Ar fi foarte important și ne-ar da mare încredere pe viitor dacă am reuși să ținem poarta intactă împotriva celor de la FCSB”, a declarat Andrei Burcă.

Articolul precedentBotoșănean arestat preventiv după ce a fost oprit de polițiști în trafic
Articolul următorGolofca vrea să învingă FC SB-ul lui Dică și MM: „E un meci special”