FC Botoșani a schimbat vara aceasta jumătate din lotul de jucători. Au venit 11 jucători noi dintre care cinci străini.

Mihai Roman II, Andrei Pițian, Andrei Patache, Enriko Papa, Marko Brekalo, Martin Fraisl, Aristidis Soleidis, Hervin Ongenda, Marian Târșa, Andrei Chindriș și Alexandru Corban sunt jucătorii noi pe care antrenorul Costel Enache intenționează să se bazeze în următorul sezon de Liga1 care va începe mâine. Cei 11 jucători au fost prezentați oficial de președintele clubului FC Botoșani.

  • Atacantul Mihai Roman II (26 ani) vine de la CSU Craiova. A fost împrumutat pentru un sezon, cu posibilitate de cumpărare. Până acum la mai jucat la Petrolul, U. Cluj, Pandurii Tg. Jiu, NEC Nijmegen și Poli Timișoara.
  • Andrei Pițian (22 ani, fundaș central) a semnat pe doi ani cu FC Botoșani. A mai jucat la Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu și Apolon Limassol.
  • Andrei Patache (30 ani, fundaș dreapta) a revenit la Botoșani după aproape un an la Concordia Chiajna.
  • Albanezul Enriko Papa (25 ani, mijlocaș central) a semnat pe un an cu FC Botoșani, cu posibilitate de prelungire. A jucat la mai multe echipe din Albania printre care KF Tirana, KF Apolonia și KS Lushnja.
  • Croatul Marko Brekalo (25 ani, atacant) a semnat pe un an cu posibilitate de prelungire. Vine de la HNK Sibenik iar în cariera lui a mai jucat la mai multe echipe din Croația.
  • Austriacul Martin Fraisl (25 ani – portar) a semnat pe un an cu posibilitate de prelungire. A evoluat la mai multe echipe din eșaloanele doi și trei din Austria.
  • Grecul Aristidis Soleidis (27 ani, fundaș stânga) a semnat pe doi ani cu FC Botoșani. A jucat la mai multe formații printre care Olimpiakos, AEK Atena sau Omonia Nikosia dar în ultima perioadă nu a mai jucat.
  • Francezul Hervin Ongenda (23 ani, mijlocaș, atacant) este cel mai important transfer făcut de FC Botoșani. A semnat un contract pe doi ani. A jucat la PSG și Bastia, are 27 de meciuri în prima ligă din Franța și un gol marcat.
  • Marian Târșa (20 ani, mijlocaș), Andrei Chindriș (19 ani, fundaș central) și Alexandru Corban (20 ani, mijlocaș) au revenit la FC Botoșani după ce în ultima perioadă au jucat la Clinceni și Miroslava.

Articolul precedentCod galben de ploi pentru judeţul Botoşani
Articolul următorSĂVENI. O femeie și un minor au tâlhărit un bărbat de 61 de ani