FC Botoșani – Sepsi 0-0. E. Neagoe: „Meciul a fost echilibrat iar rezultatul este cel corect”

0
48

Antrenorul principal al formației Sepsi Sf. Gheorghe este mulțumit că a rămas neînvins pe Municipalul din Botoșani. El consideră că rezultatul de egalitate este unul corect chiar dacă FC Botoșani a avut o bară.

Eugen Neagoe are planuri mari pentru acest sezon. El vrea să ajungă cu Sepsi Sf. Gheorghe în play-off și chiar să se lupte cu FC SB și CFR la titlu.

„Mă întorc cu plăcere la Botoșani. Nu am pierdut niciodată la Botoșani iar în această seară a fost la fel. Cu toate că ne-am dorit să câștigăm acest joc, băieții au încercat, până la urmă, rezultatul corect este cel de egalitate. Au avut și cei de la Botoșani două ocazii, am avut și noi. Meciul a fost echilibrat iar rezultatul este cel corect. Sunt mulțumit că nu am primit gol. Suntem în acest moment o echipă greu de învins. Din păcate nu am reușit să marcăm. Eu mi-aș dori să câștigăm campionatul dar va fi foarte dificil. Dacă evoluțiile noastre vor fi foarte bune, vom ajunge acolo și vom trata lucrurile foarte serios. În acest moment mă gândesc la jocul de vineri, sper să jucăm mai bine și să câștigăm”, a spus Eugen Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.