FC Botoșani – Sepsi 0-0. C. Enache: „Aștept mai mult de la jucătorii cu experiență”

0
59

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, este mulțumit că echipa își crează ocazii de a marca dar în același timp este nemulțumit că jucătorii din compartimentul ofensiv nu reușesc să înscrie.

Tehnicianul botoșănean susține că așteaptă mai mult de la jucătorii cu experiență care ar trebui să facă diferența în anumite momente ale jocului.

„Ca în mai toate meciurile din acest campionat, exceptând jocul de la Cluj, am avut foarte multe oportunități. Ne-am creat situații, am finalizat acțiuni de atac dar nu am fost eficienți. Astăzi am plătit din nou tribut acestei deficiențe. Nu am mare lucru de reproșat jucătorilor din punct de vedere al atitudinii. Am văzut dorință, organizare defensivă. Nu reușim să înscriem iar lucrul ăsta ne ține un pic pe loc într-o avansare în clasament. Luptăm, muncim, ne antrenăm. Și eu aștept mai mult de la jucătorii cu experiență în aceste momente. În care nu găsim soluții de a ajunge la finalizare sau de a desface o apărare. Am controlat în jumătate adversă dar în ultima treime ne-am împotmolit. Aștept mai mult de la jucătorii cu experiență, un pic de personalitate, puțină inventivitate, ceva care să deblocheze jocul”, a spus Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.