FC Botoșani – Poli Iași: Trebuie să ne luăm niște revanșe pentru că ne-au cam bătut

0
37

FC Botoșani va întâlni joi după amiază, pe teren propriu, de la ora 17.00, formația Poli Iași. FC Botoșani este pe 9 în clasament cu 20 de puncte iar Poli Iași este pe 10 cu 18 puncte.

În ultimele șase meciuri de campionat, Poli Iași s-a impus de cinci ori iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Ultima victorie a botoșănenilor a fost pe 11 septembrie 2016, în Copou. Conducătorii clubului FC Botoșani sunt optimiști după victoria cu Craiova și egalul cu Astra și speră ca echipa lui Liviu Ciobotariu să obțină trei puncte în meciul cu Poli Iași.

„Meciul cu Iași este unul special. Trebuie să ne luăm niște revanșe pentru că ne-au cam bătut în ultimul timp. În plus, e vorba de locul în clasament. Etapa viitoare este foarte importantă pentru că putem ajunge aproape de play-off. Liviu a schimbat ceva. Echipa este mai pragmatică, ne apărăm foarte bine și încercăm o reactivitate pe contraatac. Cred că va reveni Soiledis. Cred că și Karaboue va ok. Poate la meciul cu Sepsi va reveni și Rodriguez”, a spus Valeriu Iftime.

Chiar dacă FC Botoșani este într-un moment bun, patronul FC Botoșani consideră că ar trebui întrerupt campionatul deoarece nu sunt condiții.

„Rupem plămânii copiilor dacă joci la -7 grade. Nu e deloc spectacol. Cine vine pe stadion pe frigul ăsta? La Botoșani, sistemul de încălzire funcționează dar terenul tot nu e în condiții foarte bune. Cea mai mare problemă a fost terenul de antrenament”, a mai precizat Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.