Premii obținute de botoșăneni la festivalul internațional “Eu vreau să fiu o stea” FOTO

0
55

Trei copii din Botoșani au obținut premii la Festivalul Internațional de muzică pentru copii si adolescenți “Eu vreau să fiu o stea” care a avut loc în perioada 30 noiembrie-2 decembrie 2018, la Tg. Neamț.

La acest festival, Denisa Franț a câștigat premiul I la categoria 9 ani, muzică românească. Tiana Cilibiu s-a întors cu 3 premii – premiul I la categoria Melodii de iarnă, premiul al II-lea la categoria Melodii în limba română și premiul al II-lea la categoria Repertoriu Internațional. De asemenea, ea a primit invitația de a participa la Festivalul Internațional  “Bled Golden Microphone” 2019 din Slovenia. Mădălina Nichiteanu a câștigat premiul al III-lea la categoria Melodii de iarnă, premiul al III-lea la categoria Muzică Internațională și premiul special pentru categoria Desen tematic festival.

Juriul festivalului a fost reprezentat de personalități din lumea muzicii din România: Viorel Gavrila, compozitor, Marcel Iorga, compozitor, Dana Blanariu, profesor canto, Claudiu Bulete, compozitor, Sandi Vovk, organizator concursuri Slovenia, Ionut Gugiu, directorul Casei de Cultura Tg. Neamț și Bibi, cântăreață.

Copiii câștigători se pregătesc in cadrul Asociației CHEIA SOL Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.