Antrenorul Marius Croitoru și oficialii clubului au decis să mizeze pe lotul din prima parte a campionatului și să nu facă foarte multe schimbări în echipa de bază.

Doar două achiziții s-au făcut până în acest moment iar patronul Valeriu Iftime spune că vor mai fi maxim două transferuri.

“A venit un albanez foarte bun. El a venit în probe dar Marius spune că îl luăm. Joacă bandă stângă, are 23 de ani. E ceea ce ne trebuie nouă. Acolo îi mai avem pe Ofosu și Keita. Ofosu mi-a spus că rămâne până în vară și este bine. În afară de Miron nu mai pleacă nimeni. Mai căutăm un număr 10 dar încă nu ne-am hotărât. Acolo trebuie să știi fotbal. Vom găsi unul precum Cabrera. Încă mai căutăm”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este impresionat de croatul Marko Dugandzic care în primele două meciuri amicale a marcat trei goluri.

“Este foarte interesant acest vârf de atac pe care l-am adus acum. Este un vârf de atac bun”, a mai precizat patronul FC Botoșani.

Articolul precedentPatronul FC Botoșani este încântat de ceea ce a văzut în cantonamentul din Turcia: “Am mari speranțe”
Articolul următorLovitură pentru municipiul Botoșani. Guvernul a anulat licitația pentru achiziția celor 9 tramvaie