FC Botoșani – CSU Craiova 2-1. Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul FOTO

0
18

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 în fața formației CSU Craiova și a părăsit zona retrogradării. Cele două goluri ale botoșănenilor au fost marcate de Fabbrini și Fulop iar pentru olteni a marcat Mateiu.

După un debut slab de partidă, oaspeții și-au creat prima șansă de a marca. Replica botoșănenilor a venit patru minute mai târziu Mihai Roman ratează incredibil. În minutul 25, FC Botoșani reușește deschiderea scorului prin italianul Diego Fabbrini. Mingea a circulat pe traseul Karaboue – Fulop – Fabbrini, italianul a pătruns în careu și a marcat un eurogol. În minutul 35, scorul devine 2-0. Lorand Fulop a marcat cu capul din șase metri și botoșănenii începeau să spere la o victorie categorică.

Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar FC Botoșani a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.

Oltenii încep mai bine partea secundă și controlează jocul. Cicâldău execută o lovitură liberă dar Pap respinge în corner. În minutul 59, Fulop are șansa de a marca pe contraatac dar mingea șutată din marginea careului trece puțin pe lângă bară.

În minutul 70 , Roman rămâne singur cu portarul oaspeților dar are o execuție foarte slabă. Bancu este și el aproape de gol dar Pap este într-o zi bună. În minutul 78, CSU Craiova reduce din diferență. Alex Mateiu marchează cu capul în urma unui corner. Dominarea oltenilor continuă, Colli șutează dar Pap are încă o intervenție foarte bună. Dimitrov pătrunde pe dreapta și șutează în plasa laterală.

Oltenii au dominat finalul partidei dar FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 și părăsește zona retrogradării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.