FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 în fața formației CSU Craiova și a părăsit zona retrogradării. Cele două goluri ale botoșănenilor au fost marcate de Fabbrini și Fulop iar pentru olteni a marcat Mateiu.

După un debut slab de partidă, oaspeții și-au creat prima șansă de a marca. Replica botoșănenilor a venit patru minute mai târziu Mihai Roman ratează incredibil. În minutul 25, FC Botoșani reușește deschiderea scorului prin italianul Diego Fabbrini. Mingea a circulat pe traseul Karaboue – Fulop – Fabbrini, italianul a pătruns în careu și a marcat un eurogol. În minutul 35, scorul devine 2-0. Lorand Fulop a marcat cu capul din șase metri și botoșănenii începeau să spere la o victorie categorică.

Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar FC Botoșani a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.

Oltenii încep mai bine partea secundă și controlează jocul. Cicâldău execută o lovitură liberă dar Pap respinge în corner. În minutul 59, Fulop are șansa de a marca pe contraatac dar mingea șutată din marginea careului trece puțin pe lângă bară.

În minutul 70 , Roman rămâne singur cu portarul oaspeților dar are o execuție foarte slabă. Bancu este și el aproape de gol dar Pap este într-o zi bună. În minutul 78, CSU Craiova reduce din diferență. Alex Mateiu marchează cu capul în urma unui corner. Dominarea oltenilor continuă, Colli șutează dar Pap are încă o intervenție foarte bună. Dimitrov pătrunde pe dreapta și șutează în plasa laterală.

Oltenii au dominat finalul partidei dar FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 și părăsește zona retrogradării.

Articolul precedentPerformanță realizată de sportivii clubului Brilliant Taekwondo la turneul Kiev Open
Articolul următorAu investit milioane de euro iar acum sursele și rețele de apă nu pot fi autorizate: „Este o nenorocire”