Clubul Brilliant Taekwondo Botoșani a participat cu opt sportivi la turneul internațional “Kiev Open 2018” și a cucerit nouă medalii. La această competiție au participat peste 800 de sportivi de la 53 de cluburi din Ucraina, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, Belarus, Letonia și România (singurul club invitat din România a fost Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club).

Turneul a avut două etape, una de Kyorugi (Luptă) Competiție și Seminar.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot de 8 sportivi și 2 tehnicieni, fiind singurii reprezentanți din România la acest puternic turneu. Aceștia au reușit să obțină 9 medalii, din care 2 de aur și 7 de bronz, după cum urmează:

LOCUL 1 : Mario-Alexandru TOFAN (2 medalii).

LOCUL 3 : Andreea CORDUNEANU, Dumitru Robert ANUȚA, Bianca Gabriela COSTIC, Sabina Patrisia BURSUC, Robert Gabriel DÎRVARIU, Sidonia Nicoleta PAVEL și Andrei Alexandru ANDRUȘ.

Sportivul Mario Alexandru TOFAN a fost desemnat “Cel mai spectaculos sportiv” alături de un sportiv din Ucraina și un sportiv din Georgia.

“Sunt foarte mândru că toți sportivii noștri au reușit să se întoarcă cu medalii de la cel mai puternic turneu din estul Europei. Mă bucur că am reprezentat România cu succes, fiind puternic apreciați de către toate țările participante. Mai avem două competiții în țară și un turneu final internațional pentru acest an, competiții ce contează foarte mult pentru sportivii noștri în ierarhia finală a Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club.” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 Dan.

dav
Articolul precedentAccident pe DE58. Doi tineri au ajuns la spital
Articolul următorFC Botoșani – CSU Craiova 2-1. Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul FOTO