FC Botoșani ar putea începe meciul de duminică, împotriva formației FC SB, cu mai mulți jucători sub 21 de ani. Antrenorul Costel Enache nu are foarte multe variante pentru înlocuirea jucătorilor accidentați sau ieșiți din formă.

Alex Corban a debutat luni în Liga 1, împotriva formației Sepsi Sf. Gheorghe și va fi inclus în lotul pentru partida cu FC SB.
„Era normal să am emoții la debut. Și când am debutat în Liga a 2-a am avut emoții, ca orice om. Acum mă simt mai relaxat și vin la antrenament cu motivație în plus. Mergem la Steaua să ne jucăm șansa, probabil ne va lua de sus având în vedere că suntem o echipă mai tânără. Orice echipă care joacă cu ei joacă mai motivat”, a declarat Alexandru Corban, mijlocașul FC Botoșani.
Un alt jucător care are șanse să joace împotriva FC SB-ului este Alex Piftor. El a debutat în ultima etapă a campionatului trecut dar în acest sezon nu a jucat niciun minut. El este optimist și crede că FC Botoșani poate obține un rezultat pozitiv în meciul cu FC SB.
„Încerc să dau gol, asta îmi doresc. Nu am emoții și sunt pregătit. Dacă voi juca vom vedea la ora meciului. Am putea să-i surprindem cu atitudine bună și chiar cred într-un rezultat pozitiv.”, a declarat Alex Piftor, mijlocașul botoșănean.

Articolul precedentFCSB – FC Botoșani. C. Enache: Dacă nici noi nu credem atunci nu mai are rost o deplasare așa lungă
Articolul următorBancnote false de 50 euro și 100 lei descoperite în Botoșani și Suceava