FCSB – FC Botoșani. C. Enache: Dacă nici noi nu credem atunci nu mai are rost o deplasare așa lungă

0
27

FC Botoșani va juca duminică seara împotriva FC SB-ului, într-un meci în care gazdele pornesc cu prima șansă. De la promovarea în Liga 1, FC Botoșani a întâlnit de zece ori pe FC SB iar cel mai bun rezultat a fost un 0-0, la București. Restul partidelor s-au încheiat cu victoria echipei lui Becali.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, speră ca jucătorii lui Dică să nu fie foarte motivați, mai ales că ei au meci în această seară, în Europa League.

„Noi trebuie să avem inteligența să gestionăm acest meci. Mă bazez pe forța grupului și pe dorința jucătorilor noștri. Putem profita de acest moment pentru că Steaua are obiective mult mai importante. E destul de greu să aduci mental jucătorii la o concentrare ca și cea din seara asta. E nevoie ca noi să ne dăm toată energia și toată inteligența în joc. Modul nostru de a ne apăra este cu trei linii indiferent de forma în care o facem, cu trei avansați, cu doi avansați, cu unul singur. Trei linii defensive mi se par destul de sigure. Eu îmi cunoc bine băieții și știu că atunci când își pun sufletul pot realiza lucruri minunate pe fondul implicării fizice, mentale, stabilitate. Avem o echipă echilibrată și lucrez ușor. Din punctul asta de vedere mă simt un pic norocos, dar e nevoie în momentele grele de cineva care are experiență, de cineva care are în spate jocuri multe să vină să deschidă un pic jocul, să găsească soluții cu care jocul nostru să fie mai eficient. Sigur, avem această problemă la finalizare. Ne-am creat multe ocazii, am ajuns de multe ori la poartă, am avut o oportunitate”, a spus Costel Enache.

„Dacă nici noi nu credem atunci nu mai are rost o deplasare așa lungă, doar pentru a ne prezenta la București. Trebuie să mergem cu convingerea că putem să facem lucruri minunate, apoi vom vedea în teren ce se întâmplă pentru că nu ne așteaptă un joc ușor, asta e foarte clar. Steaua poate alinia trei formule diferite, cu același lot, e un adversar puternic, o echipă care are statut, are clasă”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.