Costel Enache e îngrijorat înaintea meciului de la Craiova: „Nu știu care este șansa noastră”

0
43

CSU Craiova și FC Botoșani se vor întâlni mâine seară, în primul meci din etapa a treia a Ligii I. După două etape, FC Botoșani este liderul clasamentului cu 4 puncte în timp ce oltenii sunt pe ultimul loc cu un singur punct.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, consideră că meciul va fi unul foarte greu și îi vede pe olteni ca fiind favoriți. El spune că șansa echipei sale ar fi să nu primească repede gol dar în același timp este convins că nu se va mai repede meciul din semifinalele Cupei României când oltenii s-au impus cu 5-1.

„E doar o conjunctură, suntem după două etape. Indiferent de cum arată acum clasamentul, nu cred că o echipă din prima ligă poate spune că are un joc ușor și este favorită. Nu știu care este șansa noastră dar avem șansa noastră și ideea este să fim foarte conștienți de ea. Nu o să întâlnim un adversar cu probleme. Am văzut jocul celor de la Craiova, au foarte multe ocazii. Craiova este o echipă puternică și care trebuie respectată. Din temperament, oltenii au răbufniri și un spirit. Nu asta mă sperie. Trebuie să conștientizăm că ne așteaptă un joc cu o încărcătură extraordinară, aportul publicului este foarte important la Craiova. Sperăm să gestionăm bine începutul de joc și cu siguranță vom putea să avem un echilibru și o liniște în joc. Nu încercăm să facem minunății, avem un model de joc format și încercăm să mergem pe ideile noastre. Nici nu știu cum vor aborda adversarii jocul, caută și ei soluții. În fiecare joc au început cu un sistem dar au terminat cu alt sistem. Probabil vor încerca să vină cu ceva nou. Partea stânga a Craiovei este una dintre cele mai puternice din campionatul României. Sunt jucători de combinație, care pot dezechilibra, calitate ofensivă, crează foarte ușor ocazii. Mai sunt jucători interesanți. Mitriță este un jucător peste media campionatului dar nu poate să facă singur. Sunt foarte convins că va fi un meci agresiv, de luptă, în care adversarul va da tot ce are mai bun”, a spus Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.