Cornel Șfaițer se pregătește să revină în fotbal

0
43

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, este tentat să revină în fotbal. El spune că în ultima perioadă a avut mai multe discuții dar o decizie va lua în vară la finalul acestui sezon.

După plecarea de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer nu a stat departe de fotbal. A mers la multe meciuri, inclusiv la Liga a 3-a, unde a urmărit jucătorii de 18-19 ani.

“Voi vedea. Voi lua o hotărâre. Sunt conectat la tot fotbalul românesc și internațional. Comunic cu toți oamenii din fotbal. Merg la meciuri. Am văzut și câte trei-patru meciuri pe etapă. Voi vedea în vară”, a spus Cornel Șfaițer care nu ia în calcul revenirea la FC Botoșani.

“Deocamdată nu. Nu știu ce rezervă viitorul. Lumea mă întreabă. A fost decizia mea. Nu am avut nicio discuție neortodoxă cu Valeriu Iftime”, a mai spus fostul președinte al FC Botoșani.

Cornel Șfaițer ia în calcul demararea unui proiect personal, cu jucători tineri și de perspectivă. El a urmărit mai mulți jucători care evoluează în eșaloanele doi și trei și ar putea demara un proiect la Vorona.

“Mă gândesc. O să mă gândesc foartebine. Eu bani din fotbal nu am câștigat. A fost o pasiune și am dat totul pentru Botoșani. Am adus bani. Mă bucur că am avut și eu un aport deosebit la sumele care s-au încasat la Botoșani. Mi-aș dori să mai fiu undeva și să reușesc ce am reușit la FC Botoșani”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.