Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, este tentat să revină în fotbal. El spune că în ultima perioadă a avut mai multe discuții dar o decizie va lua în vară la finalul acestui sezon.

După plecarea de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer nu a stat departe de fotbal. A mers la multe meciuri, inclusiv la Liga a 3-a, unde a urmărit jucătorii de 18-19 ani.

“Voi vedea. Voi lua o hotărâre. Sunt conectat la tot fotbalul românesc și internațional. Comunic cu toți oamenii din fotbal. Merg la meciuri. Am văzut și câte trei-patru meciuri pe etapă. Voi vedea în vară”, a spus Cornel Șfaițer care nu ia în calcul revenirea la FC Botoșani.

“Deocamdată nu. Nu știu ce rezervă viitorul. Lumea mă întreabă. A fost decizia mea. Nu am avut nicio discuție neortodoxă cu Valeriu Iftime”, a mai spus fostul președinte al FC Botoșani.

Cornel Șfaițer ia în calcul demararea unui proiect personal, cu jucători tineri și de perspectivă. El a urmărit mai mulți jucători care evoluează în eșaloanele doi și trei și ar putea demara un proiect la Vorona.

“Mă gândesc. O să mă gândesc foartebine. Eu bani din fotbal nu am câștigat. A fost o pasiune și am dat totul pentru Botoșani. Am adus bani. Mă bucur că am avut și eu un aport deosebit la sumele care s-au încasat la Botoșani. Mi-aș dori să mai fiu undeva și să reușesc ce am reușit la FC Botoșani”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

Articolul precedentLuna viitoare se organizează la Botoșani unul dintre cele mai mari turnee de fotbal in Moldova
Articolul următorLocuințele ANL vor fi scoase la vânzare în această primăvară