AFC Junior va organiza luna viitoare un turneu de fotbal pentru copii născuți între 2008 și 2012. La această competiție sunt așteptate peste 60 de echipe din toată Moldova și aproximativ 700 de copii. Meciurile sunt programate în week-end-urile 17-19 mai și 24-26 mai la baza sportivă a AFC Junior Botoșani.

“AFC Junior va organiza un turneu mai mare, cu echipe din județele Botoșani, Iași, Piatra Neamț, Suceava, Bacău și Vaslui. Este prima ediție. Cu ajutorul celor de la Bek Sport, Givova și Pro Izo-bek, încercă să iasă un turneu reușit. Vor fi în jur de 112 echipe la fiecare categorie de vârstă. Vor fi fi aproximativ 700 de copii care vor juca. Turneul va fi organizat la baza AFC Junior unde vom avea două terenuri. Fiecare dintre echipe va avea câte un meci în nocturnă”, a spus Augustin Ivașcă, antrenor AFC Junior.

Un astfel de turneu este o șansă de a promova și municipiul Botoșani. Fiind o competiție pentru copii de 7-8-10 ani, la Botoșani vor veni și foarte mulți părinți.

“La astfel de turnee, vin foarte mulți părinți care îi încurajează pe copii. Cu siguranță vor fi mai mulți spectator decât la unele meciuri de Liga1. Nu am nimic cu cei de la Voluntari sau Chiajna dar la meciurile copiilor sunt mai mulți spectator”, a mai spus Augustin Ivașcă.

Articolul precedentControale la trei școli din județ
Articolul următorCornel Șfaițer se pregătește să revină în fotbal