Locuințele ANL vor fi scoase la vânzare în această primăvară

0
40

În ședința de Consiliu Local de vineri se va supune spre aprobare regulamentul de vânzare a apartamentelor  construite pentru tineri de către Agenția Națională pentru Locuințe.

Ulterior, chiriașii care au depus cereri se vor putea adresa societății Locativa în  vederea demarării formalităților pentru cumpărarea acestor locuințe. Reprezentanții primăriei spun că în perioada imediat următoare se vor intabula toate blocurile ANL unde există cereri de cumparare.

“Vânzarea locuințelor ANL va începe după ce vom aproba regulamentul în Consiliul Local. Ulterior, cei care au făcut solicitările trebuie să se adreseze societății Locativa. Era nevoie de un regulament pentru a institui un cadru legal, s-a făcut acest regulament, a fost în dezbatere public, nu a existat nicio solicitare scrisă pentru a amenda acest regulament, astfel că va intra în forma propusă de noi în ședința de Consiliu local de vineri”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

În momentul de față sunt aproximativ 130 de cereri depuse de chiriași pentru cumpărarea apartamentelor ANL. Interesul este mare deoarece prețul acestor locuințe este mai mic decât pe piața imobiliară din Botoșani.

“Erau aproximativ 130 de solicitări la ultima comunicare a celor de la Locativa. Unii pot renunța, pot apărea solicitări noi”, a mai spus Cosmin Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.