Consiliul Județean pregătește creșteri de taxe la gunoi și apă: Vor să-și mențină salariile numai din creșteri de taxe

0
64

De vreo doi ani, bugetul Consiliului Județean Botoșani și instituțiilor din subordine este cheltuit în cea mai mare parte pe salarii. Când nu mai ajung banii, se aprobă majorări de taxe și astfel botoșănenii trebuie să le suporte lefurile nesimțite ale angajaților CJ-ului.

Consiliul Județean pregătește noi surprize botoșănenilor. Tarifele la gunoi și apă vor fi majorate deși calitatea serviciilor oferite nu se schimbă cu absolut nimic.

„Ar trebui să plece acasă toți trei. Președintele, Birta care e cu drumurile și Toma. Toma se ocupă cu gunoaiele. Ei coordonează gunoaiele în județ. Încearcă să spună că primăria nu știu care, să inducă pe altcineva decât pe cei responsabili. Ei se pregătesc să crească taxele la gunoi. Apoi o să crească taxele la apă. Vor să-și mențină salariile numai din creșteri de taxe. Fără investiți noi, fără să crească numărul de utilizatori, fără să aducă plus valoare”, a spus deputatul Cristian Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

„Au transformat totul în politică”

Recent, Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, și-a prezentat raportul de activitate la doi ani de mandat. Neavând nicio realizare importantă în cei doi ani, Macaleți a scris în raport ceea ce s-a făcut în mandatul precedent.

„Am văzut raportul președintelui Consiliului Județean în care cu nerușinare vine și spune că mănăstirea Coșula… Eu am fost președintele comisiei de recepție și am semnat cu mâna mea procesul verbal de recepție. S-au alte lucrări care nu au nicio treabă cu PSD-ul. Ceea ce se întâmplă la Consiliul Județean Botoșani e coordonat de la partid. Ei au transformat totul în politică”, a mai precizat Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.