Concordia Chiajna – FC Botoșani 0-1. Victorie în stil italian

0
42

Italianul Diego Fabbrini a adus primele trei puncte echipei FC Botoșani, în 2019. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, alături de Hervin Ongenda, a marcat un gol și a mai creat câteva faze periculoase la poarta ilfovenilor.

Concordia Chiajna începe foarte bine partida dar prima ocazie a aparținut echipei FC Botoșani. Ongenda execută o lovitură liberă din marginea careului dar Caparco prinde. În minutul 12, Fulop are prima mare ocazie de gol. Atacantul botoșănean rămâne singur cu Caparco dar șutează puțin pe lângă poartă. FC Botoșani controlează jocul iar Golofca își trece în cont și el o ocazie de gol. Șutează din marginea careului dar Caparco își salvează echipa. În minutul 30, Miron este aproape de a deschide scorul dar nu reușește să reia pe poartă. Finalul primei reprize aparține botoșănenilor dar după 45 de minute era 0-0.

Ilfovenii încep bine și partea secundă dar fără ocazii importante la poarta lui Pap până în minutul 60 când Bawab și Măzărache au ratat deschiderea scorului. Ropotan șutează de la 25 de metri dar Pap prinde fără probleme. Elevii lui Ciobotariu revin în joc dar Fabbrini joacă doar pentru el și pentru impresia artistică. În minutul 69, Ciobotariu îl scoate pe mijlocașul Karaboue și îl introduce pe atacantul Mihai Roman.

În minutul 72 FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Mingea a circulat pe traseul Fabbrini, Golofca, Ongenda, francezul îi pasează perfect italianului iar acesta îl execută pe Caparco. Cu 10 minute înainte de final, Larențiu Buș îl înlocuiește pe Golofca și redebutează în tricoul echipei FC Botoșani.

În minutul 86, Ongenda îi pasează foarte bine lui Fulop, acesta reia pe lângă Caparco dar Albu a respins de pe linia porții. Finalul partidei a aparținut ilfovenilor dar FC Botoșani câștigă cele trei puncte.

Foto: GSP.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.