Antrenorul Liviu Ciobotariu și-a felicitat jucătorii după victoria de la Chiajna dar nu este foarte mulțumit de jocul echipei. 

Tehnicianul botoșănean a mai remarcat faptul că are fotbaliști cu calitate în zona ofensivă, făcând referire la francezul Ongenda și italianul Fabbrini.

“Sunt bucuros că am reușit să câștigăm primele trei puncte. Am început cu dreptul. Din păcate, primele 10 minute am intrat ezitant, am avut probleme. Pe parcurs ne-am redresat, ne-am creat două-trei situații de a marca. În a doua repriză am marcat un gol frumos, un gol spectaculos, cu combinații dintr-o singură atingere. Asta înseamnă că avem jucători de calitate. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru determinare, pentru atitudine, pentru modul cum au evoluat astăzi. A fost un meci dificil, Concordia Chiajna este o echipă cu jucători cu experiență. Noi am jucat ceea ce trebuia să jucăm, am surprins adversarul în multe rânduri”, a spus Liviu Ciobotariu, la LOOK TV

“Eu mă bucur că nu a plecat niciun jucător. Avem omogenitate. De aceea nu am făcut nici foarte multe transferuri. L-am doar pe Laurențiu Buș. Suntem o echipă cu jucători care joacă de mult timp împreună și este ok”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

Liviu Ciobotariu este rezervat când vine vorba de play-off chiar dacă FC Botoșani s-a apropiat de locul șase.

“Am discutat cu conducerea, în cazul în care rezultatele ne vor avantaja și evoluția noastră va fi pe măsură, o să încercăm să mergem în play-off. Dacă nu, ne vom bate pentru un loc cât mai bun în play-out”, a mai declarat Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentConcordia Chiajna – FC Botoșani 0-1. Victorie în stil italian
Articolul următorV. Iftime: “Îi batem pe cei de la Voluntari și crește adrenalina”