A fost reținut bărbatul care a înjunghiat un angajat al Primăriei Ștefănești

0
16
edh

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Santa Mare, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a mers ieri la sediul instituţiei pentru ocuparea forţelor de muncă din orașul Ştefăneşti, a provocat scandal, iar doi angajați au intervenit.

Bărbatul a scos un cuțit și l-a lovit în zona abdomenului pe unul dintre angajaţi, în vârstă de 46 de ani. Ulterior, acesta din urmă a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Poliţiştii l-au depistat pe bărbatul de 53 de ani în imediata apropiere a locului faptei şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti pentru audieri.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, el fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale şi rezultatele activităţilor investigative să fie propusă soluţie procedurală conform prevederilor legislative în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.