Cl. Niculescu: „Sunt nervos. Îmi e rușine când mă uit în clasament”

0
46

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Dinamo, a venit extrem de nervos la conferința de presă după înfrângerea de pe Municipal. După acest eșec, Dinamo a ajuns pe loc de baraj în Liga 1.

Tehnicianul dinamovist spune că știa foarte bine ceea ce va juca FC Botoșani dar elevii săi nu au respectat ce le-a transmis înaintea partidei.

„Mai jos de atât nu se poate. Este rușinos dar asta este viața, ăsta este fotbalul. Eu sunt total nemulțumit de ce s-a întâmpla în această seară pe teren. Acum se văd adevăratele caractere. Voi face tot ce va depinde de mine să scoatem echipa. Avem două săptămâni să ne pregătim. Am început jocul de la 0-1. Am dominat… Știam jocul celor de la Botoșani, un joc care se bazează în special pe contraatac, o echipă care se retrage în 30 de metri, o echipă care e greu să o desfaci. Când îți marchează în minutul 2, e clar că au făcut pasul în spate, am dominat, am avut două-trei ocazii destul de mari în prima repriză, multe centrări. Asta e istorie, nu mai contează ce s-a întâmplat. Rezultatul mă nemulțumește și câteva greșeli individuale care ne-au costat. Sunt nervos. Îmi e rușine când mă uit în clasament”, a spus Claudiu Niculescu.

Deși este pe loc de baraj cu Dinamo, Claudiu Niculescu crede că echipa pe care o antrenează poate prinde play-off-ul în acest sezon.

„Eu mă gândesc în continuare la play-off. poate credeți că sunt nebun. Eu am mare încredere că situația se poate remedia. Vin aceste două săptămâni de pauză în care va trebui să muncim enorm de mult și să lăsăm nasul pe sus, să băgă capetele în pământ, să fim umili și modești, să dăm drumul la treabă cu adevărat. Altfel nu se mai poate. Voi face tot ce depinde de mine să duc echipa acolo unde ne dorim cu toții”, a mai spus Niculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.