FC Botoșani a obținut a doua victorie din acest sezon de Liga I și a urcat în clasament peste Dinamo. Antrenorul Costel Enache consideră că victoria din seara această s-a datorat determinării și pragmatismului de care au dat dovadă elevii săi.

Tehnicianul botoșănean recunoaște că a avut emoții la scorul de 1-0 dar speră ca după această victorie jocul echipei să crească.

„E o seară minunată, mă bucur pentru spectacolul oferit. Simt că trăiesc jocul din seara asta și ce au făcut jucătorii în teren mi-au răscolit toată energia și mi-au adus o stare emoțională pozitivă. Vreau să-i felicit și să le mulțumesc. Un joc cu determinare, cu atitudine, așa cum aș vrea să văd mereu. Sunt convins că sunt capabili să facă lucrul ăsta. Am fost pragmatici, eficienți și concentrați. Nici celelalte jocuri nu au fost slabe, nu am avut un adversar care să ne domine categoric. În seara asta am fost pragmatici, am reușit să închidem bine defensiv. 2-0 e un rezultat minunat într-un meci cu Dinamo. Am văzut forță la adversarul de astăzi. Am avut destul de multe emoții, au jucători cu calitate”, a spus Costel Enache.

Articolul precedentCl. Niculescu: „Sunt nervos. Îmi e rușine când mă uit în clasament”
Articolul următorDorohoian trimis în arest pentru nu a respectat obligațiile controlului judiciar