Naționalele primarilor din România și Republica Moldova s-au reîntâlnit astăzi, pentru un nou meci de fotbal. Partida s-a încheiat la egalitate, la fel ca în tur, la Chișinău.

Pe 16 septembrie, naționala primarilor din România a jucat un meci de fotbal împotriva echipei similare din Republica Moldova. Meciul s-a jucat la Chișinău și s-a încheiat la egalitate, scor 5-5. La finalul partidei, primarii din cele două țări s-au decis joace returul în România. Au ales stadionul Cluj Arena iar astăzi după amiază, s-au întâlnit pentru un nou meci de fotbal. Moldovenii au deschis scorul dar tricolorii au egalat prin Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica (Cluj), fost jucător la Baia Mare, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara și Corona Brașov. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Inițiatorul acestei acțiuni a fost Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla și totodată președintele Asociației Comunelor din România, Filiala Botoșani. Din naționala României au făcut parte primari din Cluj, Sibiu, Caraș Severin, Maramureș, Alba, Olt, Giurgiu, Neamț și Botoșani.

Articolul precedentBani pentru cărți în An Centenar
Articolul următorAlbum cu 100 de fotografii reprezentative din comunele și orașele județului Botoșani VIDEO