Un album cu 100 de fotografii realizate de locuitorii județului Botoșani a fost lansat astăzi. „Albumul Centenar – Iubesc județul Botoșani” conține 100 de fotografii din cele două municipii, cele cinci orașe și cele 71 de comune ale județului.

Inițiativa a aparținut deputatului Cristian Achiței care a vrut să implice cât mai mulți botoșăneni în acest proiect. Botoșănenii au fotografiat cele mai reprezentative obiective din localitățile lor iar 100 dintre fotografii au fost incluse în acest album.  În primă fază, albumul apare în varianta online iar la începutul anului viitor va fi și în varianta tipărită.

„Mă bucur că am reușit împreună cu colegii mei de cabinetul parlamentar și oamenii din județul Botoșani, să finalizăm Album Centenar – Iubesc județul Botoșani. Sunt 100 de fotografii selectate din câteva sute trimise de zeci de botoșăneni. Mă bucur că am putut să facem un proiect special de Centenar, să avem o interacțiune cu cetățenii județului. Ne-am dorit ca ei să fie implicați în acest proiect. Eu îl consider un proiect al tuturor botoșănenilor. Au existat doar două condiționalități. Să fie 100 de fotografii pentru că suntem în An Centenar și să fie reprezentată prin cel puțin o fotografie fiecare unitate administrativ teritorială din județul Botoșani. Cel două municipii, cele cinci orașe, cele 71 de comune și județul Botoșani. Îmi doresc ca acest album să ajute la promovarea județului Botoșani. Vom lansa albumul pe rețelele de socializare, vom pregăti o expoziție cu toate aceste fotografii și sper ca la începutul anului viitor să avem albumul tipărit”, a spus deputatul Cristian Achiței.

Articolul precedentCentenar sărbătorit printr-un meci de fotbal între naționalele primarilor din România și Moldova
Articolul următorElevi botoșăneni bursieri ai clubului Rotary