Aproape 1000 de locuri de muncă disponibile în străinătate pentru botoșăneni

0
33

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 974 de locuri de muncă vacante în străinătate pentru diverse domenii.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în agricultură, în industria alimentară şi alimentaţie publică (bucătari). De asemenea, se caută şoferi de camioane sau autobuze, instalatori, muncitori în construcţii pe diferite posturi. Salariile pot ajunge şi până la 2.300 de euro pe lună, în funcţie de angajator şi ţara de provenienţă a acestuia.

Pentru majoritatea locurilor de muncă sunt necesare cunoştinte medii de limba germană sau engleză şi sunt oferite bonusuri pentru orele suplimentare lucrate.

Posturile de muncă din reţeaua EURES provin din ţări, precum: Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda Slovacia, Spania, Suedia sau Ungaria.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Botoşani interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES, Gabriela Drobotă din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani, telefon 0231536791, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.