100 de ani de România sărbătoriți în stradă la -6 grade FOTO&VIDEO

0
50

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României i-au scos din case pe botoșăneni. De la copii de 2-3 ani și până la persoane de vârsta a treia, au venit în Centrul Vechi al municipiului pentru a asista la depunerea de coroane.

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu o ședință de Colegiu Prefectural după care autoritățile locale și județene au plecat spre Centrul Istoric al municipiului. Zeci de copii îmbrăcați în costume populare și steaguri, militari și jandarmi au umplut Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Chiar dacă termomentrul arăta -6 grade, sute de botoșăneni au venit să sărbătorească în stradă Ziua Națională a României. După ceremonia religioasă și un discurs despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie, instituțiile din județul Botoșani, partidele politice și asociațiile au depus coroane de flori la monumentul din Centrul Istoric.

După încheierea depunerii de coroane, majoritatea celor prezenți au venit pe strada Cuza Vodă pentru a asista la parada militară. Au avut ocazia să vadă defilarea și autospecialele instituțiilor din cadrul MAI și MapN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.