Timp de  lună, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani va fi un târg de Crăciun. Deschidea târgului a avut loc în această dimineață, înaintea manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

Primarul Cătălin Flutur împreună consilierii locali și angajații primăriei au împărțit eșarfe tricolore producătorilor prezenți la deschiderea târgului.

Căsuțele de pe Pietonalul Unirii sunt ocupate în mare parte de membrii Asociației Produs în Botoșani. Apicultorul Iustin Marineac a venit cu mai multe sortimente de miere de albine, cu Api-imunostimulator și cu alte produse realizate în ferma lui. Firma Viofanny de la Săveni a venit cașcaval, brânzeturi și mai multe produse special pregătite pentru această perioadă. De la târg nu lipsesc produsele de la Cozonacul Domnesc, dulceața de trandafiri și celelalte produse din trandafiri și nici preparate din carne. Botoșănenii vor avea posibilitatea să viziteze târgul și să își cumpere produsele până la finalul acestei luni. Potrivit reprezentanților Produs în Botoșani, târgul va fi deschis zilnic până la sfârșitul anului.

Articolul precedentOamenii de afaceri botoșăneni s-au plâns ministrului Muncii. Nu sunt de acord cu salariul minim diferențiat
Articolul următor100 de ani de România sărbătoriți în stradă la -6 grade FOTO&VIDEO