VIDEO. PSD a încasat într-o singură lună 1,5 milioane de euro din bugetul statului. Reacția vehementă a unui parlamentar botoșănean

0
43

Drumurile sunt într-o stare jalnică, în spitale nu sunt medicamente, școlile nu au toalete iar partidele politice încasează peste 30 de milioane de euro anual din bugetul statului.

Potrivit Autorității Electorale Permanente, în luna martie aproape 13,3 milioane de lei, din bani publici, au intrat în conturile a șase formațiuni politice. 7,6 milioane a primit PSD, 3,4 milioane PNL și un milion USR. ALDE, PMP și UNPR au primit sub un milion de lei. Asta înseamnă că anual peste 30 de milioane de euro din bani publici intră în conturile partidelor politice. Mihaela Huncă, deputat Pro România, consideră că românii ar trebui întrebați dacă sunt de acord ca partidele să fie subvenționate de la bugetul statului.

De altfel, parlamentarul botoșănean a solicitat înaintea votării bugetului ca o parte din banii pentru partidele politice să fie direcționați către două proiecte naționale în educație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.