După cinci meciuri consecutive fără victorie, FC Botoșani va juca mâine la Gaz Metan împotriva unei formații care a scos echipa lui Liviu Ciobotariu din lupta pentru play-off.

Jucătorii FC Botoșani sunt hotărâți să obțină un rezultat pozitiv la Mediaș și să iasă din zona periculoasă a clasamentului. Căpitanul Andrei Burcă spune că echipa are nevoie de o victorie pentru a-și reveni.

„A venit momentul să arătăm ca o echipă, să ne trezim după aceste meciuri. Suntem conștienți de importanța acestui joc și știm că avem nevoie de cele trei puncte. Vrem să luăm punctele pentru că aici am făcut egal cu ei, și-au dat viața pe teren. Înaintea meciului s-au plâns că nu au arbitri… De vreo cinci etape fac același lucru. Noi suntem un pic cam tăcuți, nu vorbim, stăm liniștiți în barca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci. La Viitorul nu a comentat nimeni la acea intrare asupra lui Cătălin Golofca, la meciul trecut, toată lumea a spus că nu a fost lovitură liberă. De la o simplă fază, au intrat în joc. Noi mergem la Mediaș să luăm trei puncte pentru că avem nevoie. Trebuie să ne revenim pentru că o să se complice lucrurile. Nu este o atmosferă foarte bună pentru că nu avem moral. Cu prima victorie, o să revenim pe un făgaș normal”, a spus Andrei Burcă.

„Suntem într-o situație delicată. Avem cinci meciuri în care nu arătăm deloc bine. Nu avem determinare, agresivitate, responsabilități în apărare. Se vede clar. Cred că ajunge. Trebuie să mergem la Mediaș și să arătăm ca o echipă, cum am arătat înainte de ratarea acestui play-off. nu vreau să găsesc nicio scuză. Doar noi suntem de vină, noi jucătorii”, a declarat Andrei Miron.

Articolul precedentVIDEO. PSD a încasat într-o singură lună 1,5 milioane de euro din bugetul statului. Reacția vehementă a unui parlamentar botoșănean
Articolul următorAutoturism distrus în urma unui incendiu: “Cauza probabilă este acțiune intenționată”