Valeriu Iftime: „Cu Gaz Metan și Viitorul ne luptăm. Aș vrea să slăbească, să plece Iordănescu”

0
38

Pentru al treilea an consecutiv, FC Botoșani se luptă pentru un loc în play-off. De această dată, patronului clubului botoșănean este mult mai optimist și crede că Marius Croitoru va reuși să ducă echipa pe unul din primele șase locuri.

„Suntem din nou cu speranțe reale să prindem play-off-ul. O să vedem cât de maturi suntem anul acesta și dacă știm să tratăm cu maximă atenție. La prima vedere, avem șanse bune. Și acum doi ani am avut șansa să jucăm cu Juventus și am făcut egal acasă. Sper să ne pregătim bine. Sunt foarte puține schimbări”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este optimist înaintea ultimelor patru jocuri și se bazează pe faptul că Viitorul și Gaz Metan vor avea meciuri foarte dificile. FC Botoșani va juca împotriva formațiilor Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Spesi și Poli Iași.

„Noi cu Gaz Metan și cu Viitorul ne luptăm. În spatele nostru este Sepsi, la cinci puncte. Nu cred că mai visează. Nici dacă ești tare băut… Cele două echipe din față sunt țintele noastre. Cum le depășim? Dacă ne uităm la programul lor, e complicat. Bineînțeles că aș vrea să slăbească, să plece Iordănescu, să se întâmple ceva. Gaz Metan trebuie să ia bătaie la Craiova, trebuie să ia bătaie Viitorul la Iași iar noi să batem în deplasare și să fim pe locul cinci. De acolo, ești la mâna ta. Ei au meciuri mai complicate decât noi. Gaz Metan nu e echipă de speriat. Cum nici Viitorul nu a fost o echipă atât de spectaculoasă ca în anii precedenți. Noi putem trece peste Gaz Metan. Peste Viitorul, nu m-am gândit dar tare aș vrea. Prea ne-a mâncat toată șunca în ultimii doi ani”, a afirmat patronul FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.