Au riscat insolvența din cauza unor gafe manageriale. Nova Apaserv obligată de instanță să plătească 400.000 de lei lunar

0
47

Nova Apaserv putea ajunge în insolvență din cauza unor gafe făcute de foștii manageri. Operatorul de apă al județului Botoșani a pierdut mai multe procese cu salariații și a ajuns în situația de a plătit câte 400.000 de lei lunar.

Narcis Ștefan, președintele Consiliului de Administrație al SC Nova Apaserv SA, susține că s-a reușit achitarea sumelor câștigate în instanță de către salariații societății.

“Mulți salariați au fost concediați nelegal, au procedat la acționarea în judecată a societății. Au dobândit hotărâri judecătorești pe care le-am pus în aplicare în urma unui protocol încheiat cu sindicatele. Acum, în luna ianuarie, ajungem la zi cu toate hotărârile judecătorești. Noi plăteam patru miliarde de lei vechi lunar doar hotărâri judecătorești. A fost foarte dificil”, a precizat Narcis Ștefan.

În 2019, situația financiară a operatorului de apă a fost una dificilă, fiind necesară o majorare de capital și o contribuție de aproape un milion de euro a Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.