Un tânăr care a fost respins la angajare de un restaurant a intrat cu cuţitul în unitate şi a înjunghiat un client

0
37

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost înjunghiat marţi după-amiază, în parcarea unui hotel din Suceava, după ce a intervenit în cazul unui tânăr de 23 de ani care venise cu un cuţit în restaurantul hotelului şi ameninţa angajaţii, informează Monitorul de Suceava.

Tânărul de 23 de ani, din Botoşani, a intrat cu un cuțit asupra sa în restaurantul de la parterul hotelului Bucovina din Suceava și s-a îndreptat amenințător spre angajaţii unității, arată sursa citată. Doi martori, clienți ai restaurantului, au intervenit și i-au cerut socoteală agresorului în parcare.

Agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori pe unul dintre martori, un bărbat de 38 de ani, din Cajvana. Potrivit sursei citate, bărbatul înjunghiat a ajuns la UPU Suceava cu șoc hemoragic prezentând plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior și braț stâng. Leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei, a transmis Poliţia. Agresorul de 23 de ani e din Botoşani, iar în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice, fiind refuzat, conform IPJ Suceava.

„Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri. De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale”, precizează IPJ Suceava.

Sursa: Realitatea de Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.