Un secretar de stat din Ministerul Muncii vine la Botoșani pentru a prezenta proiectul privind noua lege a pensiilor

0
40

Secretarul de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale Marius Rândunică, va veni în municipiul Botoșani pentru a prezenta proiectul privind noua lege a pensiilor. Evenimentul va avea loc luni, 20 august 2018, începând cu ora 10:00, la Prefectura Botoșani, Sala Nicolae Iorga.Vizita reprezentantului Ministerului Muncii are loc în urma invitației PSD Botoșani. 

Dată fiind importanța deosebită a acestei legi, am adresat, împreună cu colegii mei din PSD Botoșani, o invitație la Ministerul Muncii, către domnul secretar de stat Marius Rândunică, pentru a veni să explice botoșănenilor noile propuneri de revizuire a sistemului de pensii. Ne dorim o consultare publică cât mai consistentă, astfel încât oamenii să înțeleagă exact care vor fi drepturile, opțiunile și beneficiile lor în legătură cu pensiile”, a declarat deputatul PSD, Marius Budăi, președinte al Comisiei de buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților și fost director executiv al Casei Județene de Pensii Botoșani.

Reprezentantul PSD Botoșani a adresat o invitație publică tuturor botoșănenilor interesați de modul în care se vor calcula pensiile în noua lege: „Este un act normativ major care ne interesează pe toți, atât pe cei ieșiți la pensie, care vor cunoaște majorări de venituri, cât și pentru noi ceilalți care suntem încă în câmpul muncii și ne vom pensiona pe noua legislație. Deci toți botoșănenii interesați sunt invitați să participe la eveniment, unde vor primi informații detaliate și vor putea adresa întrebări și propuneri pe acest subiect. Accesul se va face în limita locurilor disponibile. Mulțumesc public instituției Prefectului pentru găzduirea și susținerea acestui eveniment foarte important pentru botoșăneni”, a încheiat Marius Budăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.