Un deputat botoșănean vrea închiderea bulevardului Eminescu, în week-end

0
63

Bulevardul Mihai Eminescu, în zona parcului, va fi închis de vineri după amiază și până duminică seara, în cazul propunerea unui parlamentar PSD va fi votată în Consiliul Local. Consilierii locali PSD urmează să inițieze un proiect de hotărâre în acest sens.

Deputatul Costel Lupașcu vrea ca în week-end, bulevardul Mihai Eminescu să se transforme în zonă pietonală iar circulația mașinilor să fie interzisă.

„Vreau să fie pusă în aplicare propunerea ca în perioada week-end-ului, să fie limitat accesul pe bulevardul Mihai Eminescu, în zona Marchian – Octav Onicescu. Efectiv, blocarea accesului să fie de la baia centrală până în fața Poliției. Pentru a nu deranja agenții economici și riveranii. Concetățenii noștri circulă cu viteză prin acea zonă, cu zgomot, cu mașini, motociclete, într-un interval orar în care multă lume circulă și se fac cozi la trecerea de pietoni. Cred că ar fi o idee bună pe care colegii din Consiliul Local o vor analiza și o vor pune sau nu în aplicare”, a afirmat deputatul Costel Lupașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.