Viceprimarul Cosmin Andrei vrea să-i evacueze pe chiriașii Locativa din Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Este vorba de acei chiriași care tulbură ordinea și liniștea publică și care au primit deja sancțiuni.

Cosmin Andrei a propus modificarea regulamentului locuințelor administrate de Locativa și care sunt în proprietatea municipiului Botoșani. El vrea să fie schimbat regimul acelor locuințe, din locuințe socieal, în locuințe de serviciu.

„Am propus ca cei care sunt chiriași și tulbură ordinea și liniștea publică, cu un număr de cel puțin trei sancțiuni, să fie evacuați. Din păcate, faptele antisociale sunt constatate în continuare. Intenționez să modific statutul locuințelor din Centrul Istoric. Să nu mai fie locuințe sociale, să fie locuințe de serviciu. Asta nu înseamnă o evacuare imediată a celor din Centrul Istoric. Pot rămâne acolo până la terminarea contractului pe care îl au. Centrul Istoric nu trebuie să fie reprezentat de o zonă socială”, a afirmat viceprimarul Cosmin Andrei.

Articolul precedentUn deputat botoșănean vrea închiderea bulevardului Eminescu, în week-end
Articolul următorMinistrul Justiţiei, Tudorel Toader în vizită la Botoşani