Un bărbat se află în stare gravă după ce a fost atacat de un taur

0
16

Cursă contracronometru pentru salvarea vieţii unui bărbat atacat de un taur. În vârstă de 58 de ani, acesta a încercat să dea de mâncare animalelor la finele zilei.

Incidentul s-a petrecut în gospodăria unui fermier din Prăjeni, din județul Botoșani. Bărbatul a intrat în grajdul în care se afla taurul şi la un moment dat, animalul s-a repezit spre acesta cu capul. Nu l-a împuns cu coarnele masive, însă l-a izbit puternic cu capul în piept.

În urma loviturii puternice încasate, bărbatul a fost izbit cu spatele de perete, ceea ce a agravat şi mai mult traumatismul din zona toracelui. Cu dureri imense, acesta a reuşit să iasă din calea taurului, după care a cerut ajutor. Proprietarul animalelor a apelat servicul 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a preluat pe rănit şi l-a transporat la Urgenţe.

Medicii l-au diagnosticat cu un traumatism toracic puternic, care îi punea viaţa în pericol. Din acest motiv a fost solictat transferul la Iaşi pe calea aerului, cât mai urgent. O ambulanţă cu medic l-a preluat pe acesta şi l-a transportat la Suceava, pentru că elicopterul SMURD nu poate ateriza la Botoşani pe timpul nopţii. 

sursa: monitorulbt.ro

Sursa: Realitatea de Iasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.