Subvenții pentru agricultorii botoșăneni

0
55
Astfel, în primele două zile au fost finalizate deja un număr de 6.700 de cereri, în majoritate acestea fiind deja plătite şi sunt în curs de finalizare alte 7.600 de cereri.
„Reamintim că până la data de 30 noiembrie 2018 se acordă plata în avans iar din 01 decembrie 2018 se vor efectua plăţile corespunzătoare diferenţei între plafonul financiar al fiecărei scheme şi cuantumul calculat şi acordat în avans, în condiţiile îndeplinirii de către beneficiari a tuturor criteriilor de eligibilitate.”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul APIA Botoşani.
În sectorul vegetal subvenţia va fi de 102,5 euro/ha, plata redistributivă pentru intervalele între 1 ha și 5 ha, inclusiv, va fi de 5 euro/ha, iar de la peste 5 ha și până la 30 ha inclusiv, va fi de 50,3 euro/ha. Plata pentru înverzire va fi de 58,2 euro/ha, iar plata pentru tinerii fermieri va fi de 25,8 euro/ha. Aceste cuantumuri se pot majora sau diminua pentru încadrarea în plafonul financiar alocat, în funcţie de suprafeţele eligibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.