Atacantul sârb Nikola Trujic (26 ani) a intrat în programul de pregătire al FC Botoșani iar astăzi a fost prezentat oficial de conducerea clubului. El speră să debuteze cât mai repede în Liga 1 și să marcheze pentru FC Botoșani.

Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, este convins că sârbul Nikola Trujic va fi mai eficient decât Mihai Roman și Marko Brekalo, ceilalți doi atacanți din lot.

„Sper să marcheze cel puțin zece goluri pentru noi în acest sezon. Avem nevoie de un jucător care să o bage în ațe. Sunt convins că ne va ajuta mult”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Chiar dacă nu a jucat în ultima perioadă, Nikola Trujic spune că este pregătit sută la sută. El și-ar dori să joacă în partida de duminică de la Mediaș dar încă nu se știe dacă va fi legitimat până atunci.

„Sunt bucuros să fac parte din această echipă. Am auzit numai lucruri bune despre FC Botoșani și sper să ajut echipa să câștige multe puncte și să înscrie multe goluri. Sunt gata și acum de joc însă vedem dacă voi reuși să fiu legitimat până la meciul cu Mediaș. Dacă nu probabil că voi juca cu Viitorul”, a declarat Nikola Trujic.

„Este un jucător care ne poate ajuta”

Antrenorul Costel Enache spune că sârbul Nikola Trujic este un jucător care poate ajuta în acest moment clubul, mai ales că FC Botoșani a suferit în atac.

E destul de greu să aduci pe cineva care să intre într-o organizare ofensivă, care necesită sincronizare, omogenitate, un anumit ritm de joc. Pe partea ofensivă e nevoie de un jucător care să vină cu o calitate aparte față de jucătorii din lot. Nikola cred că este un jucător care ne poate ajuta. E un jucător de un alt profil decât cei pe care îi avem în lotul actual, e un jucător care are un istoric destul de bun. Am considerat că e jucătorul care poate ajuta echipa în momentul acesta. E un jucător cu forță de pătrundere în viteză extraordinar de bună”, a declarat Costel Enache.

Articolul precedentAu investit un milion de lei în muzeul Ștefan Luchian dar stă închis de mai bine de un an VIDEO
Articolul următorSubvenții pentru agricultorii botoșăneni