Șofer mort după ce a fost urmărit de poliție și s-a tras asupra mașinii

0
54

Un şofer a murit după ce a fost împuşcat de poliţişti. Bărbatul circula cu viteză şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Mai mult decât atât, în timpul urmăririi a încercat să se izbească cu maşina în autospecialele Poliţiei.

Incidentul a avut loc astăzi, 17 decembrie, în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Mai precis, poliţiştii din Flămânzi au fost anunţaţi prin staţie de oamenii legii din judeţul Iaşi, că se află în urmărirea unui autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele acestora. Se bănuia că acesta ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice. Ajuns pe raza localităţii Flămânzi, şoferul a fost urmărit de trei autospeciale de Poliţie, scrie Adevărul.ro

În loc să oprească acesta a încercat să se izbească cu autoturismul în maşinile Poliţiei,impactul fiind evitat în ultima clipă. Atunci, oamenii legii au deschis focul în plan vertical şi mai apoi către roţile maşinii urmărite. Şoferul a fost atins de cartuşe, a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns cu maşina în şanţ.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.