Secretarii orașelor și comunelor din județ și-au ales reprezentanții

0
44

Secretarii oraşelor şi comunelor din judeţ au participat la sfârşitul săptămânii la o şedinţă de lucru, alături de şefi sau reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate şi consilierii juridici ai Prefecturii. Şedinţa a avut ca temă alegerea a doi reprezentanţi ai secretarilor în Comisia de disciplină a secretarilor pe funcţiile de titular şi de supleant, dat fiind că mandatele anterioare au expirat.

Membru titular a fost ales Radu Ciobanu, secretarul oraşului Bucecea, iar în calitatea de membru supleant a fost aleasă Nadia Isac, secretarul oraşului Săveni.

Mihaela-Otilia Aroşoaie, şeful Serviciului Juridic din Prefectura Botoşani, le-a cerut secretarilor atenţie la actele administrative pe care îşi pun viza de legalitate şi să colaboreze cu colegii săi pentru a nu se ajunge la situaţiile din anii anteriori, când hotărâri sau dispoziţii emise au fost revocate pe vicii de procedură.

Deţineţi o funcţie ce comportă o responsabilitate mare, atât faţă de legea pe care trebuie să o respectaţi, cât şi faţă de cetăţenii din comunităţile dumneavoastră şi tocmai pentru aceşti cetăţeni trebuie să fiţi alături de primarul oraşului sau comunei dumneavoastră pentru ca lucrurile să funcţioneze normal, legal şi neapărat în folosul cetăţenilor. De asemenea, vă rog să sprijiniţi eforturile comisiilor locale de fond funciar sau chiar stimulaţi-le, astfel încât să lămurim situaţiile oamenilor care nu au fost puşi în posesie nici acum”, le-a spus prefectul Dan Şlincu secretarilor din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.