Scandal într-un centru comercial din Botoșani. O persoană a fost deposedată de un briceag

0
53

Scandal într-un centru comercial din Botoşani, în cursul serii de miercuri, unde, se pare că mai multe persoane s-au luat la ceartă. Unul dintre cei implicaţi avea asupra sa un briceag cu care i-a ameninţat pe cei din jur

La fața locului s-au deplasat poliţiştii pentru aplanarea conflictului.

„Miercuri, în jurul orei 17:00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui complex comercial, din municipiul Botoşani, are loc un conflict între mai multe persoane. Forţele de ordine care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul, iar o parte dintre persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei”, a transmis, miercuri, IPJ Botoşani.

Din fericire, în urma conflictului, nimeni nu a fost rănit, iar persoana care avea cuțitul a fost deposedată de acesta, până la sosirea poliţiştilor.

„Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni în urma incidentului. În acest moment se cunoaşte identitatea tuturor persoanelor implicate şi urmează ca în funcţie de cercetări, faţă de acestea să fie dispuse măsuri legale”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că în urma intervenţiei niciunul dintre poliţişti nu a fost agresat şi nu a fost dispusă evacuarea centrului comercial.

Sursa: Realitatea de Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.