RECORD de spectatori la Concertul pentru Anul Nou GALERIE FOTO/VIDEO

0
45

Pentru prima dată de la inaugurare, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoșani a fost arhiplină. Peste 2000 de oameni au venit să asiste vineri seara la Concertul pentru Anul Nou, cel mai mare eveniment indoor organizat la Botoșani în ultimele trei decenii.

Mezzosoprana Maria Miron și tenorul Andrei Fermeșanu au deschis spectacolul după care Paula Seling a încălzit publicul pentru partea a doua a spectacolului. Spectacolul a continuat cu un moment superb oferit de botoșăneanul Gelu Graur care a urcat pe scenă cu tricolorul și a interpretat melodia “România” care îi aparține lui Adrian Daminescu. Modul în care a interpretat Gelu Graur această melodie și mesajul transmis i-a făcut pe mulți spectatori să se ridice în picioare și să-l aplaude. A coborât de pe scenă cu lacrimi în ochi fiind mai emoționat decât la Vocea României.

A urmat ADDA cu “Nu plânge Ana” și “Lupii” după care a venit surpriza pregătită de organizatori. Nu era pe afiș, nu a fost anunțat înaintea spectacolului dar a impresionat prin talentul său. Moldoveanul Alex Calancea, comparat cu celebrul chitarist Jimi Hendrix de la Rolling Stone, a avut un moment apreciat de oamenii veniți în Polivalenta din Botoșani.

Holograf a urcat pe scenă pentru ultima oră de spectacol și a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai appreciate formații românești. Deși a cântat în premieră cu Filarmonica din Botoșani, părea că au în spate multe concerte. Publicul a reacționat extraordinar iar show-ul a fost total.

Finalul a fost unul superb. Toți artiștii au urcat pe scenă și au interpretat melodia “We are the world” iar artificiile au fost cireașa de pe tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.