PSD a respins alocarea banilor pentru două drumuri din județul Botoșani

0
43

Deputatul PNL Cristian Achiței a depus două amendamente la bugetul pe 2019 prin care solicită fonduri pentru DN29D Botoşani-Ştefăneşti și DN24C Manoleasa-Rădăuţi Prut.

„La comisiile reunite de tranporturi ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, am mai susţinut 2 amendamente prin care am cerut alocare de sume pentru: demararea investiţiei de modernizare a DN29D Botoşani-Ştefăneşti și continuarea lucrărilor la investiţia de modernizare DN24C Manoleasa-Rădăuţi Prut (poduri, podeţe, rigole, accese curţi, intersecţii). Au fost respinse de pesedişti, însă aştept un răspuns de la CNAIR privitor la situaţia acestor investiţii. Întreg grupul PNL a susţinut şi alocarea de fonduri suficiente pentru cele 2 tronsoane ale Autostrăzii Unirii: Tg. Mureş -Tg. Neamţ şi Tg. Neamţ-Iaşi-Ungheni, prin 2 amendamente la care sunt semnatar. Toate au fost respinse”, a precizat Cristian Achiței.

„Ceea ce e de reţinut, după şedinţa comisiilor reunite de transport, este că ministrul interimar, Rovana Plumb, ne-a anunţat cu mare satisfacţie darea în exploatare a 180 de kilometri de autostradă în 2019.Când mă gândesc la toţi incompetenţii din conducerea CNAIR, susţinuţi cu multă satisfacţie de pesedişti, cu greu pot accepta o asemenea promisiune. Eu, personal, studiez în continuare cu atenţie Legea Bugetului de Stat pe 2019, asa cum ne-au recomandat mult iubiţii noştri conducători. Nu vreau să cobesc şi sper din tot sufletul să se întâmple ceva bun pentru botoşăneni. PNL nu se joacă de-a cobitul, că nu suntem la jocuri de noroc. Singurii care nu fac nimic şi aruncă doar cu vorbe sunt pesediştii, din 2012 încoace, de când guvernează. Ba se mai şi supără, ca nişte veritabili comunişti, când cineva critică propriile lor laude”, a mai precizat deputatul Cristian Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.